[rev_slider alias=”marketing-concepten”]

Op zoek naar het idee of concept

Je hebt een idee voor een product of dienst en je wilt die verder uitwerken. Of juist op zoek naar ideeën en concepten voor je organisatie om zodoende je bestaande markt beter te bedienen of juist een nieuwe markt aan te boren. Of door analyses zoals Task Analytics achtergekomen dat er een vraag is die je met je huidige portfolio niet kan bedienen.
Je zoekt iemand die als klankbord of als bedenker van concepten kan dienen. Ik kan je klankbord zijn of je ‘conceptenman’. Neem vrijblijvend contact met me op door het formulier in te vullen. Bellen kan ook: 033-3011738.

Klankbord

Soms heb je alleen maar iemand nodig die je concept van een ander standpunt bekijkt. Iemand die het liefst op de stoel van de gebruiker zit en zich vaak afvraagt: ‘What’s in it for me?’. Want ondanks alle goede bedoelingen, kan het gebeuren dat er meer naar een product of dienst gekeken wordt van uit het perspectief van de organisatie dan vanuit de klant. Dan kan een brainstorm-sessie waar andere standpunten en invalshoeken aan bod komen, nieuwe inzichten opleveren.

Conceptenman

Ik beschouw mijzelf een ‘conceptenman’ – continu aan het bedenken hoe iets makkelijker of prettiger werkt. Heel vaak gaat het niet om iets geheel nieuws en unieks te bedenken, maar meer om bestaande ‘bouwstenen’ te combineren met andere ‘bouwstenen om zodoende iets relevants te creëeren voor bestaande en nieuwe gebruikers. Op die wijze is AIRworkspace ontstaan, een private en hybrid cloud bestandsdeling- en samenwerkingsconcept waar ik mede-bedenker van ben en dat nu een concreet product is geworden.

Wil je een nieuw concept toevoegen aan je producten- of dienstenportfolio dan kan ik je daar bij helpen.

Hulp nodig met je digitale marketing?

Behalve met het bedenken en vermarkten van je concepten kan ik je ook helpen met je klantgerichte website, je landingspagina marketingcampagnes, je social media marketing, je Google Analytics en je Google AdWords, LinkedIn Ads & Facebook Ads campagnes.

Mockup credit: Piotr Szwach

Behoefte aan een sparringspartner of een conceptenman?

Neem dan vrijblijvend contact met me op.
Vul onderstaand formulier in of bel 033-3011738.

Marketingconcept aanvraag
Voornaam
Achternaam
Wat gebeurt met je info? Lees mijn privacybeleid.
Bezig met versturen