[rev_slider alias=”over-mij”]

Mark van Horik

Mijn naam is Mark van Horik. In 1966 geboren in Perth, West-Australië. Opgegroeid in Nederland. Getrouwd. Kids. Hond. Gepassioneerde fotograaf. Jarenlang marketeer. Sinds 2010 digitale marketeer / contentmarketeer / sociale-mediamarketeer. 

ImageConcepts

ImageConcepts is de naam van mijn bedrijf. Mijn bedrijf is een eenmanszaak. Ik ben dus een ZZP-er. Ik wil dan op geen enkele wijze de indruk wekken dat ImageConcepts uit meerdere personen bestaat. Vandaar dat de website in de ik-vorm is geschreven.

Ik geloof wel in samenwerkingen. Daarom haak ik bij sommige opdrachten andere personen of organisaties aan die over vaardigheden beschikken die ik zelf niet heb of niet de tijd voor heb.

AIRworkspace

Degenen die mijn LinkedIn profielpagina bekeken hebben, zien dat ik behalve ImageConcepts nog andere bedrijven heb. De belangrijkste is AIRworkspace waarvan ik één van de oprichters ben. AIRworkspace is een samenwerkings- en kennisdelingsplatform waarbij je zelf kan bepalen waar je je data opslaat en dus controle over je data houdt. Het synchroniseert ook niet je bestanden, dus alles blijft op je eigen server. Bekijk dit filmpje om te zien hoe het werkt.
Ik vermeld hier mijn belang in AIRworkspace om eventuele belangenconflicten te vermijden.

Mijn expertises

Mijn expertises zijn onder te verdelen in twee groepen, waarbij digitale marketing mijn voornaamste expertise is en fotografie ondersteunend is.

Digitale marketing

Met de volgende expertises:

Fotografie

Met specialisatie commerciële fotografie voor websites, voornamelijk:

  • personen (profielfoto’s, teamleden foto’s, ‘teams in actie’-foto’s)
  • projecten (reportagefoto’s van projecten in gebruik, productfoto’s)

Hier kan je mijn fotografieportfolio zien. Het voordeel dat ik ook fotografeer is dat ik unieke en op maat gemaakte foto’s voor je organisatie kan maken. Die je voor je website, sociale media, brochures en presentaties kan gebruiken.

Contact via sociale media

Ik ben ook te vinden op de sociale media. Neem gerust contact met me op via die sociale media of volg me daar.

Twitter
LinkedIn
Facebookbedrijfspagina
Instagram – voornamelijk fotografie-gerelateerd
Pinterest – voornamelijk fotografie-gerelateerd, maar ook wel wat marketing
Google+ – Niet erg actief, voornamelijk in een aantal Google+ groepen
Flickr – voornamelijk fotografie-gerelateerd